Home » Blog » Wandelen of fietsen in één van de grootste bossen van Vlaanderen

Wandelen of fietsen in één van de grootste bossen van Vlaanderen

Wandelen of fietsen in één van de grootste bossen van Vlaanderen met een zeer goede aansluiting op wandel -en fietsen knooppuntennetwerk. Vertrek vanuit de B&B  voor een dagtocht met de fiets naar Hoegaarden, Bierbeek of andere leuke plaatsen in het Hageland.

De B&B geeft uit op Heverleebos. Daar zijn tal van aangeduide wandelingen die variëren van 3km tot 25 km. Meer info is beschikbaar in de B&B en plannetjes zijn voorhanden, voor wandel en fietsroutes. Begeleide wandelingen zijn eveneens mogelijk na afspraak.

Vanuit Heverleebos kan je wandelen naar Meerdaalwoud voor dagtochten met de fiets of te voet. Het is er heerlijk, wandelen en fietsen alsook in het aansluitende Natuurgebied de “Dode Beemden”.  Een tussenstop aan de Zoete Waters te Oud-Heverlee voor een terrasje of een ijsje is zeker een must !

Met de mountain bike, de city bike, scooter of de koersfiets? Er zijn voor elk ideale routes.

Tal van restaurants liggen op wandelafstand van de B&B in alle prijscategorieën. Meer informatie beschikbaar ter plekke.

Op zondagochtend is de markt van Heverlee een echte trekpleister. Rond de kerk van Heverlee vind je marktkramers waar je heerlijk kan kuieren op een zomerse zondagochtend. De markt geeft je het gevoel van in Zuid-Frankrijk te zijn en doet provencaals aan. Mensen komen van heinde en verre naar deze unieke markt. Een bezoekje en uitstap meer dan waard! “